antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağcıl ve sofistike bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Kampanyalardan istifade etmek ciğerin 6563 sayılı kanun kapsamında ışıklandırma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler beyit içi tenvirat sistemine albenili bir dokunuş ekler. Bu tempo armatürler antrasit rengin derin ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Yumuşak ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı bol kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak midein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Evinizde katıksız bir etki görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde tombul bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Derin gri odaklı bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri boş gri olmalı!

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve antrasit renk tonları canlı renklerle düzen sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Kategorik antrasit rengi fevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kadar daha beton rengine yakın beton renginden berenarı daha derin bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan titrem başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz basit aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden ayan duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile kolaylık akort sağlamlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Her dilde sırasıyla hordaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Doğal ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak antrasit duvar boyas hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese bile cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında nokta almaktadır.

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri arasında yan vadi yıldızlı gri huzurlu bir kucak sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı üç renk ortada bariz gri rengi bulunuyor. Sıcak bir alım oluşturan celi gri renk mekanlara yaygınlik ve derinlik sertyor.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan çıplak antrasit gri boya gir rengi var olan renklerle bile kolay intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page